Oprema za aditivaciju i blending

Tvrtka FMC Technologies je jedna od najkvalificiranijih u svijetu za sustave aditivacije i blendinga goriva. FMC Technologies kombinira dubinsko razumijevanje načela mjerenja, znanja o primjeni i raznovrsnosti portfelja proizvoda potrebnih za ispunjavanje kompletnih mjernih potreba u miješanju nafte, uključujući nove zahtjeve koji uključuju obnovljiva goriva kao što je etanol.Smith Meter oprema, od FMC Technologies, dugo je bila standard za punjenje i miješanje etanola ili biodizela i drugih biogoriva. Isti profesionalni inženjeri koji oblikuju svjetski poznatu mjernu opremu Smith Meter-a mogu dizajnirati biogoriva za miješanje za svoje jedinstvene i precizne globalne specifikacije.

FMC Technologies je jedini dobavljač širom svijeta koji može pružiti sve potrebne najsuvremenije tehnološke komponente iz vlastite linije proizvoda. Tehnološki spektar zajedno s pouzdanim uslugama učinio je FMC Technologies preferirani poslovni partner za kupce i krajnje korisnike širom svijeta.

Novi Smith Meter® miniBlend.net, samo od FMC Technologies, svestran je mikroprocesorski upravljani uređaj za miješanje. Posebno je dizajniran da zadovolji neprekidne zahtjeve za miješanje stalka u rampi, pri ruci za opterećenje, koje se ne mogu rukovati preporučenim miješanjem kao što je AccuLoad III. MiniBlend.net je brz, jednostavan, bezbrižan način da se bavi mijenjanjem dinamike biogoriva i biodizela. MiniBlend.net pruža precizne omjere miješanja praćenjem brzine protoka i volumena divljeg produkta te kontroliranjem brzine i brzine protoka produkta mješavine. Ključna je značajka miniBlend.net-a da kontrolira točne mješavine od čak 0,01 posto do čak 99,99 posto, koristeći do 12 odvojenih recepata.

FMC 17.png FMC 10.png
miniBlend.net upravljačka jedinica DownloadPDF Icon