LPG rješenja

Postrojenja ukapljenog naftnog plina na benzinskim postajama postaju standard na svakom novom objektu. Usvajanjem novih europskih normi uvijeti upotrebe su se pooštrili.

Piraex zajedno sa partnerima je pronašao optimalna rješenja za različite LPG instalacije:
- mjerni uređaji za UNP
- podzemne UNP instalacije na benzinskim postajama
- nadzemne UNP instalacije na benzinskim postajama
- SKID jedinice za UNP
- kompresori za pretakanje UNP-a
- rješenja za punjenje boca
- istakališta i pretakališta UNP-a
- rješenja za praćenje zaliha UNP-a

Tokheim
Mjerni uređaji Tokheim opremljeni su sa posebnim hidrauličkim stolicama atestiranim na test naleta automobila. Ovaj sigurnosni  sistem ima nekoliko nivoa zaštite djelovanja. Prilikom naleta vozila na mjerni uređaj protulomni ventili zatvaraju obostrano cijevi u kojima se nalazi ukapljeni naftni plin i događaj prolazi bez teških posljedica po živote ljudi i imovinu. Ova sigurna instalacija znači da kupac može sam točiti UNP na benzinskoj postaji.

Aurex
Tvrtka Aurex je vodeći Europski proizvođač i sistem integrator opreme za UNP. Aurex pumpne sklopove s Corken pumpom smo instalirali na preko 30 benzinskih postaja u Hrvatskoj, i niti jednom do sada nismo morali raditi servis na njima. Aurex pumpni sklopovi su izvedeni na način da su dovoljno jaki da mogu povući tekuću fazu, bez potrebe korištenja aktivnih upravljačkih komponenti kao kod drugih proizvođača (npr. da svakih nekoliko minuta pumpa mora povlačiti tekuću fazu)

dsc03567.jpg
Quantium LPG DownloadPDF Icon
PIRAEX LPG PORTFOLIO DownloadPDF Icon