Obnova Važnih Akreditacija

U prvom kvartalu 2017. godine smo stekli i obnovili neke važne akreditacije:

  • ISO 17020 - ispred HAA - Hrvatske Agencije za akreditaciju smo na auditu obranili akreditaciju prema HRN EN ISO/IEC 17020:2015, za ispitivanje i ovjeravanje mjernih uređaja za istakanje goriva i UNP-a, za ispitivanje i ovjeravanje mjernih letvi i sondi za spremnike tekućih goriva, za ispitivanje sustava povrata para na benzinskim postajama.
  • ISO 3834 - ispred ovlaštenog tijela smo tijekom audita obnovili ISO 3834 certifikat za proizvodnju opreme pod tlakom. Ova akreditacija nam traje iduće 3 godine. Prema propisima EU, svaka tvrtka koja proizvodi ili prodaje opremu izrađenu po PED direktivi mora posjedovati ovaj certifikat. U našim djelatnostima ovo se posebice odnosi na LPG sustave i opremu, kao i na tlačne instalacije s potopnim pumpama za tekuća goriva.
  • SCC - ispred certifikacijske kuće Bureau Veritas uspjeli smo se certificirati prema SCC standardu. SCC je najviši Europski standard sigurnosti na radu. Proces certifikacije nam je pomogao da dodatno usavršimo naše sigurnosne propise, koji su već bili na zavidnom nivou.

 


akreditacija - mala.jpg